MHP ERDEMLÝ’DE YENÝ DÖNEM: BAÞKANLIÐA EROL ERDOÐAN SEÇÝLDÝ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdemli Ýlçe Teþkilatý’nda 14. Olaðan Ýlçe Kongresi gerçekleþtirildi. Yoðun katýlýmla düzenlenen kongrede, tek listeyle yapýlan seçim sonucunda Erol Erdoðan ilçe baþkanlýðý görevine seçildi.
Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrenin divan baþkanlýðýný MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal üstlendi. Program, saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýyla baþlarken, Kur’an-ý Kerim tilavetiyle devam etti.
Kongrede il ve ilçe teþkilatlarýndan çok sayýda partili bir araya gelirken, birlik ve beraberlik mesajlarý verildi. Tek aday olarak seçime giren Erol Erdoðan, delegelerin desteðini alarak MHP Erdemli Ýlçe Baþkanlýðý görevine getirildi.
Partiye kayýtlý 401 üyeden 320’sinin katýldýðý kongrede yapýlan oylamada, Erol Erdoðan kullanýlan oylarýn tamamýný alarak yeniden ilçe baþkaný oldu.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


